Så kan du hjälpa mig att få lite drag i sajten!

Webbdesigna.se är ett enmansarbete. Sajten bygger inte på något färdigt publiceringssystem med färdiga mallar utan varenda detalj är skapad av mig och texterna är skrivna av mig själv. Här under hittar du några sätt att hjälpa mig utan att det för den skull behöver kosta dig några (extra) pengar.

Använd mina affiliatelänkar

Om du ändå vet med dig att du ska skaffa eget domännamn och utrymme via ett webbhotell så välj gärna något av de webbhotell som listas på min recensionssida.

VARFÖR?
1. De är de typiskt rekommenderade webbhotellen för nybörjare - i princip oavsett vem du frågar som har lite kunskap.
2. När du följer någon av länkarna på recensionssidan och gör ett köp får jag hänvisningsprovision utan att det kostar dig något extra.
3. Som tack för att du gör detta ställer jag även upp på att besvara enklare nybörjarfrågor som du kan tänkas ha vid valet av ditt första webbhotell.
(Frågor av typen "jag vill skapa den här sidan, vad ska jag välja?")

Facebook, Google+ och Likes

Tycker du om sidan så ser jag ett stort värde i att du gör saker som är helt gratis. Till exempel kan du "gilla" Webbdesigna.se:s sida på Facebook. Om du läser en speciell artikel du gillar så kan du gilla den genom att klicka på "gilla"-knappen i slutet av varje artikel.

Du som använder Google Plus hittar en +1-knapp längst upp i varje artikel.

Många bäckar små - även de som är gratis!

Hitta ett billigt webbhotell för din hemsida

12:-/mån
One Webbhotell Betyg
15:-/mån
Web10 Webbhotell Betyg
36:-/mån
Host Gator Webbhotell Betyg
36:-/mån
Surftown Webbhotell Betyg

Snabbguider

Nedanför finns information för dig som vill komma igång med en hemsida på snabbast möjliga sätt - utan fokus på webbspråk.

Ett litet "gilla" är också ett sätt att hjälpa sajten. =)