Här hittar du några riktigt bra böcker som jag vill rekommendera till dig som är intresserad av att lära mer om PHP.

PHP & MySQL for dummies

Php for dummies - BookSuperintressant bok för dig som lärt dig grundläggande XHTML och CSS, har en egen hemsida och har börjat fundera på följdfrågorna: "Hur sätter jag upp ett nyhetsbrev, hur gör jag för att folk ska kunna registrera sig för olika tjänster, hur gör jag en inloggningsfunktion m.m. m.m". PHP & MYSQL for dummies kan vara den bästa programmeringsbok för nybörjare som jag läst - och speciellt till det låga priset. 436 sidor bok sprängfylld med lättförståelig och nyttig information för futtiga 158 kronor är inget köp du behöver tveka över. Köp en - köp två - köp dem inplastade! Enklare än så här blir inte PHP och MYSQL.

Sidor: 436
Pris:
156 (I skrivande stund)

Köp "PHP for dummies >>>

Beginning PHP and MySQL 5 - From Novice To Professional

Beginning PHP - Book

För dig som knäckt den första nybörjarboken och är sugen på att lära dig mer. En fullspäckad bra bok som är mer avancerad men även väldigt bra och tydligt förklarad. Priset? Lika bra som den boken ovanför. 913 sidor välskriven PHP-bok för endast 297 kronor är inget att klaga på.

Sidor: 913
Pris: 297 (I skrivande stund)

Köp "Beginning PHP and MySQL 5" >>>


Relaterat:

Hitta ett billigt webbhotell för din hemsida

12:-/mån
One Webbhotell Betyg
15:-/mån
Web10 Webbhotell Betyg
36:-/mån
Host Gator Webbhotell Betyg
36:-/mån
Surftown Webbhotell Betyg

Snabbguider

Nedanför finns information för dig som vill komma igång med en hemsida på snabbast möjliga sätt - utan fokus på webbspråk.